Diet Cheesecakes sunt variante ale sortimentelor „clasice” având conținut redus de calorii, la care se adaugă și gusturi complet diferite și inedite.

Sunt preparate exclusiv din ingrediente naturale și nu conțin zahăr rafinat. Zahărul este înlocuit cu sirop de agave sau cu maltitol – extras natural din cereale, cu indice glicemic mic și fără gluten. Aceste sortimente sunt potrivite pentru clienții atenți la dietă dar care nu vor totuși să facă rabat de la un gust delicios.

Migdale și merișoare

Unul dintre favoriții clienților noștri! Conține cremă de brânză, mascarpone, amaretto și merișoare. Blatul este din biscuiți făcuți de noi, fără zahăr, cu bucăți de migdale. Are un topping de ciocolată cu lapte sugar-free.

Vanilie și zmeură

Cu o consistență cremoasă și ușoară, zmeura din interior și din topping îi adaugă un gust proaspăt, puțin acrișor. Aroma vaniliei de Madagascar acompaniază gustul de fruct.

Classic “New York”

Cheesecake-ul de la care a pornit totul, reinterpretat în varianta complet fără zahăr.  Conține ciocolată albă sugar-free, pentru o consistență densă și cremoasă. Topping-ul este din fructe de pădure iar blatul din biscuiți făcuți de noi, îndulciți cu maltitol.

Morcov (Carrot Cake)

Straturile de blat cu morcov, nuci, nucșoară și scorțișoară sunt acompaniate de o cremă fină de brânză mascarpone, împrospătată cu răzătură de portocală. Este un cheesecake “la rece” (doar blatul este copt).

Smochine

Un sortiment foarte “light”, cu iaurt dietetic și îndulcit cu merișoare, are o textură ușoară și un gust foarte fresh. Nu conține ouă, blatul este crocant iar prăjitura este acoperită cu un topping de ciocolată albă sugar-free.

Lime și mentă

Unul dintre cele mai fresh si mai light sortimente de cheesecakes, unde jeleul din suc de lime cu frunze de mentă proaspătă completează perfect crema pufoasă de brânză cu accente de iaurt, îndulcită cu sirop de agave.

Dovleac

Este un sortiment sezonier, dar nu mai puțin așteptat. Apare in magazine odată cu sfârșitul verii și durează atâta timp cât sunt disponibile fructele proaspete. Crema de brânză se îmbină armonios cu bucăți de dovleac și crumble crocant.

Classic “New York”

Cheesecake-ul de la care a pornit totul. Nu are zahăr adăugat, in schimb conține un strop de ciocolată albă, pentru o consistență densă și cremoasă. Topping-ul este din fructe de pădure.

Ciocolată cu lapte și alune

Gustul clasic de cheesecake este îmbogățit cu ciocolată belgiană de cea mai buna calitate. Crema conține în interior mici arahide caramelizate, iar fiecare felie este ornată cu alune de pădure mărunțite.

Mango

Ciocolata albă combinată cu pulpă de mango 100% adaugă un gust surprinzator rețetei clasice, pe care o completează cu un gust fresh, ușor acrișor.

Fistic

Unul dintre favoriții clienților noștri! Compoziția standard de cheesecake este îmbogățită cu pastă de fistic 100% de cea mai bună calitate. Este îmbrăcat în fistic fărâmițat, pentru un plus de savoare.

Vanilie și zmeură

Cu o consistență cremoasă și ușoară, zmeura din interior și din topping îi adaugă un gust proaspăt, puțin acrișor. Aroma vaniliei de Madagascar acompaniază gustul de fruct.

Ciocolată neagră

Varianta preferată de împătimiții ciocolatei. Gustul intens este dat de ciocolata belgiană neagră 70%, ce face parte atât din compoziție cât și din topping.

Cheesecake Tiramisu

Rețeta sublimă de Tiramisu italian este reinterpretată în manieră cheesecake. Are consistență fină, fiind puțin mai dens decât un tiramisu clasic, și combină blatul tipic de cheesecake cu pișcoturile însiropate în cafea și amestecul de cremă de brânză cu mascarpone.

Lime și bezea

Are o consistență cremoasă și ușoară, este o prăjitură cu gust fresh, foarte potrivită pentru zilele mai călduroase. Crema de brânză este combinată cu suc de lime proaspăt stors și răzătură de lime. Bezeaua italiană (moale) care ornează fiecare felie adaugă un plus de prospețime și savoare.

cheesecake Oreo felie

Oreo

Nu numai combinația de culori amintește de biscuiții Oreo. Blatul și inserția sunt din biscuiți veritabili iar topping-ul din cremă albă redă gustul binecunoscut, într-o forma originală.

Alergeni

Prăjiturile Cheesecake pot conține ouă și produse derivate, gluten (în blatul de biscuiți), lapte și derivate din lapte (inclusiv lactoză) sau fructe în coajă lemnoasă (alune de pădure, fistic, nuci, migdale, arahide, susan, etc.).

Consumul excesiv de maltitol, care include fibre vegetale, poate duce la efecte laxative. Știm că prăjiturile noastre sunt delicioase însă folosim un minimum necesar, deci pentru a deveni un factor de risc trebuie să consumați realmente muuulte porții 🙂