Sweetology

O combinație inedită de Aperol cu suc de grapefruit stors de noi, pentru un gust acrișor-amărui proaspăt și răcoritor.

Ciocolată cu lapte și alune

Preferata copiilor, ciocolata belgiană cu lapte este îmbogățită cu pastă de alune și presărată cu alune marunțite caramelizate.

Vanilie

Gelato din lapte și friscă de cea mai buna calitate, cu vanilie de Madagascar.

Cocos

Gelato din lapte și frișcă naturală, cu lapte și fulgi de cocos.

Caramel sărat

Gelato din lapte și frișcă de calitate, cu zahar caramelizat în unt. Gustul ușor sărat îmbogățește aroma de caramel într-un mod delicios.

Mango

Sorbet din pulpă pasată de fruct de mango (vegan). Folosim piure de mango copt proaspăt și congelat la sursă, pentru un gust intens și 100% natural.

Ciocolată belgiană

Alternativa vegană la sortimentul de ciocolată cu lapte și alune, nu conține zahăr sau îndulcitori artificiali.

Fistic Bronte

Gelato cu lapte si pastă de fistic 100% din regiunea Bronte a Siciliei, crescut pe versanții vulcanului Etna, unul dintre cele mai renumite sortimente de fistic.

Sorbet de lămâie

Cel mai fresh și răcoritor sortiment, din suc proaspăt stors de lămâie cu puțin suc de lime pentru o aromă mai rafinată.

Nocciola

Gelato din pastă de alune de pădure pasate, presărată cu alune marunțite și caramelizate.

Alergeni

Înghețata noastră nu conține ou. Sortimentele de gelato sunt produse din lapte si frisca pasteurizată provenind de la furnizori certificați iar în procesul de producție se mai pasteurizează încă o dată. Produsele vegane nu conțin niciun fel de produs animal.

Alergeni posibili în înghețată: lapte și derivate din lapte (inclusiv lactoză) sau fructe în coajă lemnoasă (alune de pădure, fistic, nuci, migdale, arahide, susan, etc.).