Cu rădăcini controversate în Australia și Noua Zeelandă, prăjitura Pavlova a devenit o delicatesă celebră în întreaga lume. Desertul se dorea sa fie usor si delicat ca balerina Anna Pavlova, al carei nume il poarta, si din acest motiv este compus din texturi delicate de bezea, frisca batuta si fructe sau spuma de ciocolata fina.

Variantele noastre de tort Pavlova, în rețete originale reinterpretate, se adresează și iubitorilor de fructe și celor ai ciocolatei în egală masură, adaugând o serie de asocieri poate surprinzătoare dar nu mai puțin delicioase.

Sunt o idee de cadou sau de surpriză care nu poate da greș, nu în ultimul rând și datorită aspectului deosebit și ornamentelor torturilor.

Torturile au aproximativ 30cm în diametru și greutatea de 1kg, se realizează doar pe comandă, în dimineața zilei respective. Se pot prelua din magazinele noastre în aceeași zi sau se pot livra contra cost.

Pavlova Caramel și Mere Caramelizate

O combinație deosebită de bezea crocantă cu o cremă caramel cu mascarpone, completată inspirat cu merele caramelizate cu scorțișoară pentru un echilibru subtil între dulce și condimentat.

Tort Pavlova

pasca

Cozonac