Alergeni

Înghețata noastră nu conține ou. Sortimentele de gelato sunt produse din lapte și frișcă pasteurizată provenind de la furnizori certificați iar în procesul de producție se mai pasteurizează încă o dată. Produsele vegane nu conțin niciun fel de produs animal.

Alergeni posibili în înghețată: lapte și derivate din lapte (inclusiv lactoză) sau fructe în coajă lemnoasă (alune de pădure, fistic, nuci, migdale, arahide, susan, etc.).

Prăjiturile Cheesecake pot conține ouă și produse derivate, gluten (în blatul de biscuiți), lapte și derivate din lapte (inclusiv lactoză) sau fructe în coajă lemnoasă (alune de pădure, fistic, nuci, migdale, arahide, susan, etc.).

Ingrediente înghețată

sweetology

Sweetology

Suc de grapefruit proaspăt stors, zahăr, Aperol, maltodextrină, extras din fasole guar, făină din semințe de roșcove.

79 calorii/100g.
fistic

Fistic

Lapte integral, pastă de fistic 100%, frișcă, zahăr, dextroză, glucoză, proteină din lapte, făină din semințe de roșcove, extras din fasole guar, sare.

198 calorii/100g.
ciocolata vegana

Ciocolată belgiană (fără zahăr)

Apă, ciocolată belgiană neagră 70.5% Callebaut, maltitol, cacao, erytrhitol, rădăcina de cicoare, extras din fasole guar, făină din semințe de roșcove.

140 calorii/100g.
nutella

Ciocolată cu lapte și alune

Lapte integral, frișcă, zahăr, ciocolată belgiană neagră 70.5% Callebaut, cacao, dextroză, glucoză, proteină din lapte, făină din semințe de roșcove, extras din fasole guar, sare.

211 calorii/100g.
caramel sarat

Caramel sărat

Lapte integral, frișcă, zahăr, proteină din lapte, sirop de glucoză, unt 82% grăsime, dextroză, sare, făină din semințe de roșcove, extras din fasole guar.

214 calorii/100g.
vanilie

Vanilie

Lapte integral, frișcă, zahăr, dextroză, glucoză, proteină din lapte, baton de vanilie, amidon, făină din semințe de roșcove, extras din fasole guar, sare.

160 calorii/100g.
lamaie

Lămâie (fără zahăr)

Apă, suc de lămâie proaspăt stors, maltitol, erythritol, suc de lime proaspăt stors, rădăcina de cicoare, răzătura de lămâie și lime, extras din fasole guar, făină din semințe de roșcove.

62 calorii/100g.
cocos

Cocos

Lapte integral, frișcă, zahăr, dextroză, glucoză, fulgi de cocos, amidon, proteină din lapte, suc de lămâie, făină din semințe de roșcove, extras din fasole guar, sare.

173 calorii/100g.
mango

Mango

Piure din fruct de mango 100%, apă, zahăr, dextroză, glucoză, extras din fasole guar, făină din semințe de roșcove.

112 calorii/100g.